Ral·lis

Ogier controla Loeb

Ral·li de Suècia. El Volkswagen és el millor cotxe sobre la neu i el francès es mostra imbatible, sense donar opció al pluricampió alsacià

No hi ha duel entre els dos Sébastien a Suècia: Ogier té la cursa controlada i, tot i que va afirmar que ja no era “el moment d'anar a totes”, va marcar el millor temps en quatre dels sis trams llargs de la jornada –també es van fer dues passades en un curt tram de menys de dos quilòmetres–. “El cotxe va perfecte i és tot un plaer pilotar-lo”, va explicar el pilot de Volkswagen. “Es més ràpid i prou; el seu cotxe sembla molt bo”, va reconèixer el cap de files de Citroën. Amb tot, l'alsacià va aconseguir escapolir-se de Latvala i Ostberg, i refermar-se en la segona posició. “Estic corrent al meu límit”, va sostenir Loeb, que va marcar tres escratxs (un, empatat amb Ogier). Rere seu, el noruec de Ford i el finlandès de Volkswagen lluitaran avui pel tercer esglaó del podi i el títol honorífic de millor pilot escandinau de la cursa. És clar que aquesta menció potser hauria de ser per al jove suec de 22 anys Pontus Tidemand, que ve de la WRC Academy i va trencar el motor en el primer tram d'ahir, quan era sisè en el seu primer ral·li amb un Ford Fiesta WRC.

1r Ogier-Ingrassia (VW Polo)
2h18:22.8
2n Loeb-Elena (Citroën DS3)
a 26.9
3r Ostberg-Andersson (Ford)
a 57.7
4t Latvala-Anttila (VW Polo)
a 1:03.8
5è Novikov-Minor (Ford)
a 1:43.5
6è Neuville-Gilsoul (Ford)
a 3:16.2
7è Hänninen-Tuominen (Ford)
a 4:10.5
25è Triviño-Haro (Mitsubishi)
a 35:39.8
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)