Ral·lis

Sense Loeb, comença la nova era del mundial

Ral·lis. La lluita per la victòria a Mèxic es jugarà amb l'alsacià com a espectador

Amb dues superespecials curtes, aquesta matinada (hora catalana) haurà començat el ral·li de Mèxic, tercera prova del WRC d'enguany i primera sobre terra després de la neu i el gel de Montecarlo i Suècia. Però el veritable fet diferencial del ral·li serà l'absència de Sébastien Loeb, que dóna així el tret de sortida a la nova era del campionat. La transcendència del moment la demostra el fet que l'alsacià ha guanyat les sis últimes edicions del ral·li mexicà.

La cursa per la successió l'encapçalen els Citroën de Mikko Hirvonen i Dani Sordo. El primer necessita redreçar la temporada després d'un fluix inici; el segon busca la seva primera victòria al WRC, que vol aconseguir aquest any de totes totes.

Se les hauran amb els VW Polo, que a Mèxic viuran tota una prova de foc. Sébastien Ogier va vèncer a Suècia i és el líder del mundial, però les duríssimes pistes de terra, a més de 2.600 metres d'altitud, posaran a prova la fiabilitat del cotxe.

Els outsiders seran els Ford Fiesta de Mads Ostberg i Ievgueni Novikov, mentre que cal fes esment del debut del pilot local Benito Guerra, vigent campió mundial de producció, amb un Citroën WRC.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)