Ral·lis

Sébastien Ogier, tocat; Sordo, en plena forma

Ral·lis. El líder del mundial arriba força moix a Portugal, quarta prova del WRC

Dani Sordo (Citroën) té una gran oportunitat per mirar d'assolir un resultat important en el ral·li de Portugal, la quarta cita del mundial. El pilot cantàbric no tan sols va marcar el millor registre en el tram de qualificació d'ahir, sinó que a més va guanyar el ral·lisprint de Fafe, una curta prova espectacle disputada dissabte passat, que els pilots del mundial utilitzen com a preparació del ral·li que comença avui. Així doncs, el pilot del RACC va poder escollir la posició de sortida en els trams de la primera etapa, i va optar per la 13a i última entre els WRC, la més avantatjosa... si no plou. “El cotxe va molt bé”, va apuntar un confiat Dani Sordo.

Segon en la qualificació va ser el líder del mundial, Sébastien Ogier (VW), que no va participar a Fafe per una grip. “Em trobo força millor, però he estat a punt de no córrer”, va assegurar. En aquest ral·li, a banda d'Ogier i Jari-Matti Latvala, Volkswagen farà córrer un tercer Polo R per al noruec Andreas Mikkelsen, que disputarà la resta de la temporada.

En la categoria WRC-2, destaca la participació de l'expilot de F-1 Robert Kubica (Citroën DS3 RRC), que correrà el seu primer ral·li sobre terra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)