Ral·lis

El pluricampió i el seu successor s'hi juguen l'honor

Motor. El WRC reviu a l'Argentina la lluita entre Sébastien, Loeb i Ogier

Tots dos miren de treure importància al seu enfrontament sobre les pistes de terra de l'Argentina, però ben segur que cap dels dos voldrà ser el derrotat quan dissabte al vespre acabi la cinquena prova del mundial de ral·lis d'enguany.

L'un, Sébastien Ogier, assegura que –després de tres victòries seguides amb el nou VW Polo– ja no li cal guanyar sempre i que Loeb no és el seu rival amb vista al títol. L'altre, Sébastien Loeb, recorda que fa dos mesos que no corre cap ral·li i apunta que no sap quines sensacions tindrà en els primers trams argentins, perquè no hi arriba tan ben preparat com els habituals del campionat. De moment, ahir a la tarda es va fer el tram de qualificació (abans del primer tram cronometrat, que s'havia de disputar ja de nit, sempre hora catalana), i en aquesta primera contesa es va imposar l'alsacià de Citroën –tot i sentir-se una mica “rovellat”–, al davant del francès de Volkswagen.

El millor temps, però, va ser per al company d'aquest últim, Jari-Matti Latvala, que va superar Loeb de 35 mil·lèsimes de segon. El quart va ser Dani Sordo (Citroën), que arribava a l'Argentina “disposat a lluitar pel triomf”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)