Ral·lis

Ogier imposa la seva llei

Motor. Els rivals del líder del mundial punxen en el ral·li de Finlàndia i deixen el pilot del Polo sol al capdavant, amb un regular Neuville segon

Amb l'escratx en set dels nou trams d'ahir, Sébastien Ogier avantatja Thierry Neuville de més de mig minut en el 1.000 Llacs, un marge tal vegada insalvable en l'última jornada, avui. El francès va establir un ritme fort però regular, mirant d'evitar les punxades. “Em costa oblidar-me del campionat i no estic en situació d'arriscar”, va dir. Els que havien de fer-ho eren els seus rivals..., i van fallar. En la segona part de l'etapa, Hirvonen va punxar dues rodes en una sortida de pista en cinquena marxa, quan era tercer. “És un miracle que sigui aquí”, va assegurar el de Citroën, que va estar a punt de bolcar. El rival més aferrissat d'Ogier va ser Ostberg, que va arribar a liderar la prova. Quan el VW ja l'havia superat, però, el Ford va picar amb una pedra. El millor Fiesta és, doncs, el de Neuville: Hänninen va trencar una roda i Novikov va tenir un accident que va fer perdre temps a Meeke, que sortia rere seu. Amb l'abandó de Mikkelsen, Sordo és setè, davant Ketomaa, el líder en la categoria WRC-2, en què Kubica és segon.

Ral·li dels 1.000 Llacs
1r Ogier-Ingrassia (VW Polo)
1h38:34.7
2n Neuville-Gilsoul (Ford Fiesta)
a 38.1
3r Ostberg-Andersson (Ford)
a 39.0
4t Hirvonen-Lehtinen (Citroën)
a 1:01.4
5è Meeke-Pattersson (Citroën)
a 1:33.2
6è Nikara-Kalliolepo (Mini JCW)
a 2:18.6
7è Sordo-Del Barrio (Citroën)
a 2:45.0
8è Ketomaa-Sallinen (Ford R5)
a 6:13.9
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)