Ral·lis

Ogier depèn d'ell mateix

Motor. El líder del mundial pot donar el primer títol a Volkswagen si guanya el ral·li d'Austràlia, desena prova del WRC, tota sobre terra

El ral·li d'Austràlia, desena de les 13 proves del WRC, comença aquest matí, hora catalana, amb dues passades a una curta superespecial. En l'última cita fora d'Europa (després vindran Alsàcia, Catalunya i Gal·les), Sébastien Ogier pot sentenciar el seu primer títol mundial, si guanya i s'endú els punts extra del Power Stage. No és cap utopia, perquè el pilot de Volkswagen ja ho ha fet quatre vegades enguany. No obstant això, si Thierry Neuville (Ford) fos segon en la general i segon en el Power Stage, a Ogier encara li'n faltaria un, de puntet. Però el títol ja seria un mer tràmit.

A banda del belga i el seu company Latvala, els rivals d'Ogier als antípodes seran els Citroën d'Hirvonen (tres cops guanyador aquí) i Kris Meeke, que substitueix Dani Sordo en aquesta prova de terra, gràcies a la seva gran actuació a Finlàndia, un terreny semblant.

En la categoria WRC-2 no hi corre el líder, Robert Kubica, present aquest cap de setmana en el ral·li de Polònia, a casa seva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)