Ral·lis

Sordo fa campió Ogier

Motor. L'escratx del cantàbric en l'inici del ral·li d'Alsàcia impedeix a Neuville sumar els tres punts que el mantindrien viu fins diumenge

Thierry Neuville (Ford) havia de fer el millor temps en l'únic tram d'ahir del ral·li d'Alsàcia, el Power Stage, per endarrerir la coronació de Sébastien Ogier (VW) com a nou campió del món de ral·lis, almenys fins diumenge. El belga ho va intentar, però li van faltar set dècimes de segon per batre el registre de Dani Sordo (Citroën), que avisava així que pensa lluitar per la segona victòria del curs sobre la seva superfície favorita, l'asfalt. Si més no, Neuville va superar Ogier d'una dècima, confirmant la seva condició de revelació de la temporada. “Ara en vull més!”, va reblar el nou campió, que va ser felicitat in situ pel seu predecessor en el palmarès, Sébastien Loeb (Citroën). L'alsacià disputa el seu últim ral·li del mundial a casa i va fer el setè millor temps, a 2.9 de Sordo. Ara vénen tres dies de lluita entre els dos campions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)