Ral·lis

El Costa Brava, amb 90 inscrits i noms il·lustres

Ral·lis. La prova es disputa la setmana vinent i és vàlida pels campionats d'Europa, Catalunya i Espanya de velocitat i regularitat

Girona tornarà a despertar-se amb el soroll dels cotxes de ral·li divendres i dissabte vinent. La 61a edició del ral·li Costa Brava omplirà la plaça de la Independència, la Devesa i els trams amb 90 equips, que és la xifra d'inscrits tancada, en línia amb la de l'any passat (95). 42 dels vehicles disputaran el ral·li en format de velocitat pura (tant pels campionats d'Europa, Catalunya i Espanya) i 48, en les modalitats de regularitat.

No faltaran els últims campions d'Europa de velocitat, l'italià “Pedro” i el danès Jensen, tots dos amb Lancia 037 i en lluita pel títol absolut, i els favorits en les classes 3, 2 i 1 (per ordre d'edat).

L'arsenal mecànic és impressionant: Audi Quatro, Porsche 911 en múltiples versions, Fiat 131 Abarth, Lancia Fulvia, BMW 2002), Ford Escort o BMW M3 com a més destacats. I pilots catalans capaços de fer-ho molt bé, com Enric Xargay (BMW 2002), Jordi Gaig (BMW M3) i Marc Blázquez (Peugeot 205 GTI).

En regularitat Seat ha inscrit set cotxes, amb Cañellas (124-2000) i Rius (Ibiza 1.5) com a pilots de renom, al costat de diversos periodistes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)