Ral·lis

Tots contra tots

Motor. Latvala, Sordo, Ogier i Loeb lluitaran al segon per la victòria en el ral·li d'Alsàcia. Una petita errada de Neuville li costa el lideratge

Amb cinc escratxos en els set trams de la jornada (els altres van ser per a Loeb –que ja n'acumula 900 en el WRC– i Neuville), Sébastien Ogier va aparcar la ressaca del títol mundial i ahir es va ficar de ple en la lluita per la victòria en el ral·li d'Alsàcia. I quina lluita! Els quatre primers estan agrupats en tot just cinc segons, un sospir. Jari-Matti Latvala va acabar el dia col·locant-se al capdavant en la superespecial que tancava l'etapa, amb menys de mig segon d'avantatge respecte a Dani Sordo. Ogier és tercer, a un segon i mig, mentre que Sébastien Loeb és a només cinc segons del líder en la seva última participació en el mundial. En un dia marcat per la boira i la pluja, l'alsacià hauria pogut saltar al primer lloc, però una virolla li va costar deu segons preciosos. Més car va ser l'error de Thierry Neuville, líder amb tretze segons de marge quan a mitja etapa va cedir un minut i mig en colpejar una pedra i perdre un pneumàtic. El ral·li acaba avui amb sis trams, un dels quals a Haguenau, a casa de Loeb.

Ral·li d'Alsàcia
1r Latvala-Anttila (VW Polo)
2h18:58.3
2n Sordo-Del Barrio (Citroën DS3)
a 0.4
3r Ogier-Ingrassia (VW Polo)
a 1.5
4t Loeb-Elena (Citroën DS3)
a 5.0
5è Neuville-Gilsoul (Ford Fiesta)
a 1:10.4
6è Novikov-Minor (Ford Fiesta)
a 2:16.4
7è Hirvonen-Lehtinen (Citroën)
a 2:43.1
8è Ostberg-Andersson (Ford)
a 2:57.2
9è Mikkelsen-Nagle (VW Polo)
a 3:19.2
39è Triviño-Haro (Subaru)
a 31:48.9
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)