Olimpisme

Els russos i els bielorussos participaran com a neutrals en els Jocs Paralímpics

Els esportistes de Rússia i Bielorússia participaran com a neutrals als Jocs Paralímpics d’hivern que s’inauguraran aquest divendres a Pequín. El Comitè Paralímpic Internacional (IPC), reunit a la capital xinesa, ha decidit admetre la seva presència sota bandera paralímpica i no incloure els seus resultats al medaller oficial. L’IPC segueix així les directrius donades pel COI, que primer va demanar a totes les federacions internacionals que cancel·lessin les seves competicions a Rússia i Bielorússia i després va instar que els seus esportistes fossin exclosos dels tornejos internacionals. Quan això no fos possible, els representants dels dos països havien de competir sense els seus símbols nacionals: himne, bandera, uniformes.

A dos dies  de la inauguració, i amb la majoria dels esportistes ja a Pequín, l’IPC ha optat per no enviar-los de tornada a casa, però rebaixar el seu paper als Jocs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)