Opinió

Neymar i Messi

Messi encara necessita alguna cosa més per guanyar
la Pilota d'Or

Fa tres dies que bramem que no hi ha cap jugador millor a l'univers que Lionel Messi, que mereix la Pilota d'Or, el premi The Best i, si cal, una pensió vitalícia del Barça com la que el Real Madrid pagarà a Cristiano Ronaldo (va, que Bartomeu el renovi fins als 50 anys i així ja no haurem de patir més).

És probable que els elogis eterns estiguin escurçant la distància que CR7 tenia respecte a l'argentí després de guanyar la Champions i l'Eurocopa. Però, tot i les magnífiques actuacions dels últims dies, encara podríem considerar una sorpresa que Messi guanyés els guardons particulars més importants de l'any. Necessita alguna cosa més.

Aquest plus, però, el pot aconseguir aquesta mateixa setmana. El duel entre l'Argentina i el Brasil és una oportunitat d'or, mai més ben dit, per convèncer periodistes, jugadors, entrenadors i aficionats amb dret a vot. Si Messi rescata la selecció albiceleste del desastre i fa una altra de les seves heroïcitats a Belo Horizonte, podria fer el pas definitiu per superar Cristiano.

El problema de Messi és que amb l'Argentina no encaixa tan bé com amb el Barça. Però, si exhibeix la determinació, l'empenta i el lideratge que va mostrar a Sevilla, si fa de lateral, interior, mitjapunta i davanter centre com al Barça, i l'Argentina guanya el Brasil, aleshores sí que es podria situar com a candidat número 1.

En canvi, amb Neymar passa tot el contrari. Amb el Brasil exerceix el lideratge que no pot oferir al Barça. Sense l'ombra de Messi, es treu totes les cotilles i la canarinha és el termòmetre del seu estat de forma. Si culmina una bona actuació en aquest duel fratricida es podria arribar a colar al podi d'algun d'aquests premis, en detriment de Griezmann, tot i que ho té difícil.

O sigui que el Brasil-Argentina pot ser la cirera per a la sisena Pilota d'Or del petitó i, alhora, la sentència perquè Neymar quedi fora de la terna final. Això, si guanya l'Argentina. Si no, tapeu-vos les orelles si no voleu tornar a escoltar Tarzán Ronaldo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.