Opinió

Tancant carpetes

Laporta ha estripat la carpeta de la pau social i Bartomeu i els seus encara recullen papers de terra

Les estelades, l'acció social de responsabilitat, els casos Neymar, la sanció de la FIFA, les renovacions de Messi i Luis Enrique, el nou estadi, la grada d'animació... Aquestes són només algunes de les carpetes que té obertes la directiva del Barça. S'ha de reconèixer que estan fent esforços per tancar-les, però massa sovint s'estan trobant que les gomes per fer-ho, o bé no són les més adequades, o bé s'han endurit amb el temps, o bé hi ha tanta paperassa que la goma ja no dóna més de si.

Sempre hi ha l'opció de pactar amb algú altre perquè et deixi una altra goma i t'ajudi en l'intent. Dues de juntes sempre fan més que no pas una de sola. Però les gomes prestades de vegades funcionen, però d'altres no encaixen bé, o es disparen soles contra qui les manipula o es trenquen quan menys t'ho esperes.

En el cas de les estelades, la tira que els ha donat la UEFA està tan dilatada que amenaça de treure un ull a algú si peta. Amb la sanció de la FIFA ara s'adonen que la goma que els van deixar era dolenta i que a Zuric en tenien d'altres molt més bones, com la que han donat ara al Madrid.

La fiscalia els ha cobrat 5,5 milions d'euros per una goma per tancar la carpeta en què diu Neymar 1, sabent que al costat en tenia una altra, de carpeta, molt més sucosa amb un 2 a la portada. Diversos energúmens han robat la goma de l'espai d'animació i l'han amagat darrera d'una pancarta sense “final feliç”. I Messi i Luis Enrique, de moment, no volen ni sentir a parlar de gomes ni de cintes ni de carpetes.

A tot això, amb l'Ajuntament de Barcelona encara estan pensant quin tancament volen fer servir per a la carpeta de l'Espai Barça. I Joan Laporta ha estripat la carpeta de la pau social i Bartomeu i els seus encara recullen papers de terra. Les carpetes tancades van a l'armari, al traster o a l'altell. Però aquestes encara són ben visibles sobre la taula. Recordeu les notes de la LOCE? “Progressa adequadament” i “necessita millorar”? Doncs això.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)