Opinió

Vergonya blanca

La mà blanca del Real Madrid té un pecat original inesborrable

És trist que et regalin un premi i es converteixi en una crítica continuada. Els professionals de més prestigi i els tècnics més solvents esmenten Messi i el guanyador, Ronaldo, bon jugador, és fregit ara sí ara també.

Hi ha una raó que cal situar en l'origen, la mà blanca del Real Madrid té un pecat original inesborrable. La perversió més gran de la història del futbol, el fet gàngster de Di Stéfano del franquista Bernabéu i dels privilegis i les trampes en tota la dictadura, la continuïtat durant la Transició democràtica sota amenaça militar de l'agressiu nacionalisme espanyol i el present amb Florentino Pérez.

A Joseph Blatter el fan plegar per presumpta corrupció com a directiu del futbol europeu i mundial, amb sorteigs normalment beneficiosos, retard en atorgar Pilotes d'Or tot premiant la joguina del mandatari blanc o arbitratges com el darrer en la copa del món de clubs al Japó. Per cert, la premsa nipona bull pel fet trampós, després de quedar com a cornuts i pagar el beure.

Tot el blanc madridista està sota sospita amb en Pérez, en la idea estesa que el Madrid no guanya, sinó que compra. Hom no es fia de la premsa servil en el camp esportiu, ni tampoc en el polític, amb fets com cobrar del PP pels episodis maldestres dels terratrèmols provocats a la zona del delta de l' Ebre, o poder amenaçar les xarxes socials i de cop silenciar-les quan va aparèixer el seu nom en una presumpta festa sexual promíscua tipus Berlusconi. Pérez no fa cap favor a l'entitat blanca ni al futbol, perquè massa gent pensa que amb el seu poder immens tot ho pot podrir. Mentre la justícia espanyola protegeixi els tripijocs fiscals de Ronaldo i tota la plantilla blanca, amb l'escàndol de mitja Europa, res podrà fer creure a la gent que hi pot haver honestedat a la llotja del Bernabéu.

Facin comptes de les queixes dels seus adversaris, mirin estadístiques, crítiques i valoracions, a pertot arreu és considerat una poma podrida.

Bon i lliure 2017.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)