Editorial

L'EDITORIAL

Després de la remuntada, el Juventus

El record de la final del 2015, amb molts jugadors que continuen a tots dos equips, i el retorn de Dani Alves són els elements d'interès afegit

Al Barça li ha tocat el Juventus en els quarts de final. En aquest punt de la competició, la qualitat, al rival, més que suposar-li, se li reconeix. Les valoracions apriorístiques que es puguin fer abans que la pilota rodi tindran un valor relatiu, com ens recorda un cop i un altre la memorable nit del dia 8 passat.

Si el Barça vol guanyar la Champions de la remuntada, té al davant cinc partits, i tant se val quin sigui el rival. L'eliminatòria amb la vecchia signora aporta, però, alguns al·licients afegits, sobretot vinculats amb el record de la final de Berlín 2015. Nou dels onze titulars d'aquell dia van participar en la remuntada contra el PSG. En la Juve, de l'onze inicial d'aquella final el porter (Buffon), tota la defensa (Lichsteiner, Barzagli, Bonucci i Evra) i Marchisio continuen a l'equip, igual com tres jugadors més i el tècnic, Massimiliano Allegri. Massa supervivents i massa fresca aquella final perquè no estigui en el record. Però, sens dubte, és la presència de Dani Alves, que haurà de fer front al partit que va dir que mai no voldria haver de jugar, el focus d'atenció de l'eliminatòria.

De les altres, els equips de Madrid s'han intercanviat els papers. El Madrid té tot un repte amb el fortíssim Bayern i l'Atlético haurà de superar el Leicester, l'únic rival sobre el qual tothom s'havia posat d'acord que és el de potencial més baix dels que han passat als quarts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)