Opinió

Bravo, Piqué

Deixant entendre que els de Cristiano no perquè, malgrat l'evasió que se'n sap, no té denúncia

Hi ha una escena al final d'El Padrí III on, salvant el cromatisme i la salvatgia, el senyor Florentino Pérez podria interpretar d'una manera ben creïble el paper que representa a la llotja del Bernabéu. És l'escena on, mentre contempla el desenvolupament de la Cavalleria rusticana a l'escenari de l'Òpera de Sicília, en altres escenaris distints una colla de sicaris li alleugereixen el negoci.

Devem el símil, és ben clar, a l'advocacia de l'Estat, ara a les mans d'Edmundo Bal, perquè, encara no 13 hores després que Gerard Piqué digués, al final del partit de la selecció espanyola de dimarts, que a la llotja del Madrid s'hi movien els fils d'una manera de fer que no li agradava, al·ludint a la denúncia de l'anterior advocada de l'Estat i exsecretària de la directiva del Real Madrid, la senyora Marta Silva, contra els jugadors del Barça Messi i Neymar, ja li responia des d'un diari afí, El Confidencial, que té el lema d'“El diario de los lectores influyentes”, que “los impuestos de Messi hacen falta para construir carreteras, hospitales o mejorar las Cercanías de Barcelona”, deixant entendre que els de Cristiano Ronaldo no perquè, malgrat l'evasió que se'n sap, no té denúncia.

I la destrucció de la ficció, al mateix senyor Florentino Pérez, que, al cap de només 24 hores, durant la presentació de l'acord de patrocini entre el Real Madrid i la Telefónica feta a la mateixa llotja, asseverava un “Bienvenidos a un territorio de emociones y sentimientos donde solo importan los valores deportivos, los desafíos, la pasión y la pelota” tan clar que supera qualsevol interpretació metafòrica.

El xou de l'aguerrit Piqué, però, com ell mateix qualifica el joc de declaracions i contradeclaracions de l'espectacle futbolístic, no és pas una òpera bufa, sinó més aviat una tragèdia, perquè un país on el pes de la llei es reparteix a la llotja de les influències està condemnat a fer la fi de la màfia, i les seves conseqüències.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)