Opinió

El millor fitxatge

Després de la marxa Gerard Moreno, la baixa de David López hauria estat un cop massa fort

No se’n va. David López es queda a l’Espanyol. Aquesta setmana ha ampliat i millorat el contracte i, per tant, els aficionats del club blanc-i-blau el podran seguir gaudint durant força anys més.

Fa set o vuit dies el futur del jugador de Sant Cugat no pintava gaire bé. Tenia propostes molt llamineres que li milloraven substancialment el que estava guanyant fins ara, i en algun moment a l’Espanyol es va arribar a pensar que podia tenir els dos peus fora.

És cert que el club ha mantingut durant tots aquests dies d’incertesa que el jugador no seria traspassat si no arribava una oferta que s’acostés a la clàusula de 40 milions, però tots sabem també que una negociació és cosa de tres, dels dos clubs implicats i del jugador, i que si aquest vol acabar marxant sovint acaba tenint la paella pel mànec.

En aquest cas tot indica que la voluntat de David López era quedar-se i la del club, que no marxés. Em consta que l’Espanyol ha fet un esforç molt important en una època en la qual també està mirant de reduir el cost econòmic de la plantilla, senyal que considera el jugador un dels pals de paller de l’equip. El jugador, per la seva banda, acceptant aquesta proposta de renovació també deixa clar que a l’Espanyol s’hi troba bé, se sent important i molt valorat tant pel club com pels aficionats.

I és que una hipotètica marxa de David López, després de la ja consumada de Gerard Moreno, hauria estat un cop massa fort per als seguidors de l’Espanyol, que darrerament han tornat a viure aquella sensació de pessimisme i resignació que ja havien experimentat anteriorment i que amb l’arribada de Chen Yansheng semblava que desapareixeria del tot.

Amb la renovació de David López, a més, Rubi podrà seguir comptant amb un dels jugadors que han de conformar la columna vertebral del seu Espanyol. Un futbolista versàtil, polivalent, dels de més qualitat a la plantilla i amb ascendència dins el vestidor.

Segurament l’Espanyol farà algun fitxatge més, a banda del de Borja Iglesias, d’aquí al dia 31 d’agost, però ara mateix crec que la immensa majoria dels aficionats estaran d’acord que la continuïtat de David López és ara mateix el millor fitxatge blanc-i-blau d’aquest estiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)