Opinió

A totes al Bernabéu

El partit d’aquest vespre al camp del Real Madrid ha de servir per refermar les bones sensacions d’aquest inici de temporada. Espantar-se no és una opció. Més enllà dels punts, que sempre són importants, treure alguna cosa de Chamartín reforçaria el projecte i insuflaria oxigen a un equip que, per la configuració de la plantilla, el necessitarà ben aviat.

Els bons resultats i les sensacions associades es converteixen en barretes energètiques per als esportistes. L’Espanyol, aquest any, té una plantilla equilibrada però curta. De fet, l’absència de David López debilita substancialment l’equip. No hi ha recanvi de nivell similar i, sense ell, la defensa queda molt tocada. Rubi haurà de triar entre Naldo i Óscar Duarte per acompanyar Hermoso a l’eix. Si Duarte està bé, seria la millor opció. Tot i això, la baixa de David és massa important per pretendre que no es noti.

Per a l’Espanyol, el d’avui és el partit, mentre que per al Madrid, no. Els de Lopetegui van jugar dimecres lliga de campions i dimecres vinent visiten el Sánchez Pizjuán. Els blancs faran rotacions i l’Espanyol hi anirà amb tot. En partits com aquests, el VAR juga més a favor que en contra. Aquella sensació tants cops viscuda que s’anava al Bernabéu a perdre ja fos per futbol o per decisions arbitrals, queda ara minimitzada i la tecnologia juga a favor dels modestos. Avui, la inèrcia positiva, el videoarbitratge, la màgia de Sergio García i l’ambició de Rubi poden fer que salti la sorpresa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)