Opinió

Dr. Jekyll i Mr. Hyde

La temporada de Pablo Machín al Sevilla és i serà molt diferent de qualsevol que hagi viscut al Girona.

El club, l’equip, els objectius i sobretot l’afició són diferents. Com qualsevol afició, la del Sevilla vol veure guanyar el seu equip sempre. El problema és que, temporada passada a banda, l’equip els havia acostumat molt bé amb tres títols d’Europa League en els últims cinc anys i lluitant contra la dualitat en la lliga.

Però l’era post-Monchi no està sent fàcil. En quatre jornades de lliga la grada ja ha respost amb una xiulada als quatre punts sumats. La nova vida de Machín està sota lupa jornada a jornada. A Girona, cada partit era una festa. Ara, cada partit és un examen. El tècnic sorià ha passat d’una afició il·lusionada a una afició molt més exigent. Ha passat del rèdit al crèdit.

La grada del Pizjuán no vol tornar a viure una campanya com la passada, amb tres entrenadors passant per la banqueta sense que l’equip mostrés la personalitat ni el caràcter que l’ha fet gran. No vol una temporada que es dilueixi al desembre per arribar al tram important celebrant haver entrat en competició europea com si s’hagués eludit el descens.

Ara bé, com Doctor Jekyll i Mr. Hyde, l’equip es transforma a Europa. El mode Europa League motiva l’equip i l’afició. Avui el Sevilla torna al mode lliga, s’enfronta al Llevant i tot el que no sigui guanyar incrementarà el rum-rum en aquest inici de curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)