Opinió

Valors a l’alça

Després dels darrers partits hi ha dos jugadors, Óscar Melendo i Marc Roca, que han pujat la seva cotització. El seu rendiment és ja una realitat i ja hi són, no cal esperar-los. Roca fa més de deu anys que és al club. El penedesenc ha pujat des d’infantil, fent les passes correctes, alternant els equips A i B, sense creure’s una estrella, i ara a 21 anys és un titular sòlid a la lliga. De fet, ha jugat de bon començament tots els partits. A més, ja s’ha estrenat, amb nota, amb la selecció espanyola sub-21. Per acabar-ho d’arrodonir, Roca porta a l’esquena el dorsal 21 de Dani Jarque.

Uns quants mesos més jove és Óscar Melendo. El de Sant Adrià va a arribar a l’Espanyol al 2003. No està tenint la mateixa presència a l’equip que el seu company de lleva, però ja ha participat en set de les dotze jornades disputades a la lliga.

Per les seves característiques, Roca està “establert” ja a l’elit, mentre que Melendo encara haurà de guanyar-se el rol de jugador important.

En l’eclosió de tots dos, la figura de l’entrenador ha estat clau. Rubi els coneix perfectament i sap què pot aportar cadascun. Els dos van ser titulars en el darrer partit al Pizjuán i van estar a l’altura.

Tot fa pensar que en el partit vinent, el derbi contra el Girona, tots dos sortiran d’inici i tindrem una nova oportunitat de gaudir-ne. I fem-ho ara, perquè, tal com van les coses, serà difícil retenir-los, sobretot Marc Roca, que està fent una temporada d’escàndol. Sort que darrere hi ha els Pedrosa, Alex López, Puado i Pol Lozano.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)