Opinió

Ser valent al Coliseum

Després d’encaixar dues derrotes seguides en la lliga, situació habitual en temporades anteriors, l’Espanyol de Rubi travessa el moment numèricament més negatiu del curs. Amb tot, les sensacions no són dolentes i el joc de l’equip fa pensar que es tornarà a guanyar aviat i que es podria estar gran part de la temporada entre els millors.

Ara bé, el desgast de la temporada comença a passar factura i les lesions o baixes puntuals trastoquen els plans d’una plantilla curta. Avui, dos dels titulars habituals, Sergio García i Marc Roca, es perdran el partit de Getafe. Rubi haurà de pensar bé els recanvis. Si bé per substituir el del Bon Pastor hi ha fins a quatre alternatives –Piatti, Baptistão, Hernán o Puado–, per suplir Roca només veig Víctor Sánchez i Álex López, perquè Melendo pot fer moltes coses, però no de migcampista defensiu.

Tot fa pensar que Rubi endarrerirà una mica Darder perquè faci de mig centre i situarà Víctor com a volant dret. També podria ser valent i apostar per Álex López al mig i mantenir Darder més avançat. L’altre retoc dependrà de si busca velocitat (Piatti), associació a l’espai (Baptistão), verticalitat (Hernán) o frescor (Puado). Si Rubi té els sants nassos d’apostar pels dos joves, López i Puado, a mi m’haurà guanyat incondicionalment, i si a més li surt bé l’aposta i es guanya al Coliseum, la profunditat de banqueta es veurà amb uns altres ulls.

Alerta, però, amb la jornada i el calendari. L’Espanyol, després del d’avui, jugarà amb el Barça, el Betis i l’Atlètic de Madrid abans de l’aturada nadalenca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)