Opinió

Treballem pensant en el futur

Com pot ser que sempre ens agafin per sorpresa i nosaltres no siguem capaços de fer operacions rendibles sense fer soroll abans?

Ja fa temps que parlem que la planificació esportiva no ha funcionat adequadament. De fet, hem parlat en diversos articles sobre el cansament de l’equip a aquestes alçades de temporada. Cansament que és més que normal. Però continuem veient que si no juguen els mateixos la cosa no acaba de funcionar del tot bé. Tenim l’exemple del Llevant molt fresc. I ara ens toca córrer per trobar un davanter centre perquè un senyor que, per cert, no comptava per a l’entrenador, ha decidit marxar i ens ha agafat per sorpresa. És clar que hem de millorar alguna cosa.

Ja fa uns quants anys que tenim el mateix grup de jugadors titulars, amb alguna petita variació motivada per lesions o alguna venda obligada. Això indica que tenim un grup de titulars liderat per Messi que són molt bons i estan molt identificats amb el nostre club. Però també significa que fa molt temps que juguen i que és clar que necessitem tenir recanvis o plans B perquè el cansament que acumulen i l’edat poden afectar. Això a principi de temporada no ho notem gaire, però molt especialment, quan comença la segona part de la temporada, podríem dir la més clau, és quan ens falten cames i/o idees. I això ja ho hem viscut els últims tres anys. Per tant, no només no és nou sinó que ja s’ha parlat i evidenciat. Ja és hora que entenguem que no ho podem deixar tot en els peus de Messi, encara que sigui meravellós, també necessita descans i companys. Bé, ell i Suárez, Busquets, Piqué, Rakitic, Alba... Si us plau, planifiquem amb temps i adequadament, és a dir, pensem en el present i futur i comencem a entendre que el futbol evoluciona ràpidament i si no tenim una bona estratègia patirem molt. Entenc que estem en una situació financera molt delicada però podem treballar molt bé el mercat i la nostra casa (categories inferiors).

Com pot ser que sempre ens agafin per sorpresa i nosaltres no siguem capaços de fer operacions rendibles sense fer soroll abans? Sí, ja sé que som el Barça i que tothom ens mira, però us ben asseguro que hi ha grans clubs d’Europa que ho fan d’una altra manera i funciona. Regles bàsiques d’estratègia i negociació, dirien alguns. Munir se’n va i ens agafa per sorpresa i nosaltres comencem a buscar i tots els clubs ens esperen perquè saben de la nostra necessitat... i, per si fos poca cosa, filtrem els noms. Si us plau, comencem a fer les coses amb temps i amb criteri de present i futur.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)