Editorial

L’EDITORIAL

Márquez al quadrat

Posa’t un Márquez a l’equip i guanyaràs. Aquesta màxima ha funcionat en les tres últimes curses del mundial de motociclisme. Tres victòries d’Àlex Márquez en Moto 2, dues victòries i un segon lloc de Marc en la categoria reina. El doblet d’ahir al circuit de Barcelona-Catalunya no és el primer i fa l’efecte que no serà l’últim. Si del set cops campió del món ja sorprenen poques gestes com no sigui la manera que té de salvar caigudes que semblen inevitables, del germà petit estem assistint a una recuperació esportiva i anímica impronosticable quan Àlex només va pujar un cop al podi en la segona meitat del campionat 2018, en la que ja era la quarta temporada a Moto 2. Hi va haver paciència amb ell i ara se’n recullen els fruits en forma de victòries i lideratge. No hi haurà triplet català com aquell gloriós 2014 –amb els germans Márquez i Tito Rabat– però l’expectativa de guanyar dues categories és sòlida i estimulant.

Però malgrat el monòleg de Marc Márquez en la cursa reina, el GP de Catalunya no ha estat gens previsible. Les dades rècord de 28 caigudes en total i 9 en Moto GP –mitjana de tres fins ahir– són una mostra tant de la competitivitat que hi ha a la pista com de la dificultat que té el circuit de Barcelona-Catalunya per a les motos, sobretot en dos punts, el revolt Repsol i la frenada de l’estadi, on van passar la majoria dels incidents. El campionat té salut, per a gaudi dels gairebé 92.000 aficionats que van anar ahir al circuit, més que el 2018.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)