Editorial

L’EDITORIAL

Com en els vells temps

El Barça va fer ahir un gran partit al Camp Nou. Estava previst que fos una nit de celebració perquè Messi havia d’oferir als aficionats la seva sisena Pilota d’Or, que va recollir dilluns a París. Va ser així com va començar la nit i va acabar amb una golejada, amb tres grans gols del davanter argentí, que va estar acompanyat en la tasca golejadora pels seus dos companys de davantera: Griezmann, que va obrir el marcador amb una gran assistència de Ter Stegen, i Luis Suárez, que va marcar en l’ocasió més complicada que va tenir –quin gran gol d’esperó– i va fallar les més fàcils. El 5-2 va ser un resultat curt pels mèrits de l’equip d’Ernesto Valverde, que, especialment en la primera part, va excel·lir en el joc. Com en els vells temps, vaja.

La victòria del Barça contra el Mallorca va ajudar l’Espanyol, que ho tenia molt més difícil per fer un favor als blaugrana en la jornada d’interessos comuns entre els dos equips catalans de primera. Al Bernabéu, però, l’Espanyol ho tenia molt complicat per aconseguir algun punt i va acabar perdent contra el Real Madrid en un partit en què va donar la cara. Al final, però, l’equip de Machín no va treure res del feu blanc i ja fa 24 anys de l’última victòria allà. La bona actuació del porter Diego López va mantenir els espanyolistes dins del partit fins als minuts finals, però van tornar a pecar d’ingenuïtat en l’acció del 2-0 i van veure com l’àrbitre va perdonar l’expulsió a Vinícius en la primera part.