Editorial

L’EDITORIAL

Un Barça que ho vol tot

Per als seguidors del Barça, el bàsquet s’ha convertit en font d’expectatives en màxims històrics. L’equip de Pesic és un dels tres que encapçalen l’Eurolliga i l’ACB empatat a victòries amb dos rivals més, un dels quals és el Madrid en tots dos fronts. La victòria, contundent, sòlida, aclaparadora a estones, en el clàssic d’ahir, contra un rival que s’havia mostrat clarament superior en els dos precedents d’aquesta temporada, reforça la percepció que el Barça té arguments per lluitar per tots els títols fins a l’últim partit.

Ahir el Palau Blaugrana es va omplir fins a uns límits que feia temps que no es veien. Al final del partit els seguidors van aclamar Pesic de tal manera que queda clar qui és el líder, l’ídol del Palau, en un equip on hi ha Mirotic, ahir extraordinàriament motivat reclamant el suport del Palau. Per ser qui liderava un motí contra Pesic –segons el rotatiu espanyol Marca–, ho dissimula prou bé.

Pesic havia explicat en la prèvia que el Barça, amb cinc jugadors nous aquesta temporada, encara no té els automatismes del Madrid. És cert i, per tant, terreny adobat per a la millora. Però el Barça sí que té una capacitat defensiva tremenda. Fa tot l’efecte que els 105 punts encaixats contra l’Unicaja van ser el detonant que necessitava Pesic per marcar el nivell d’exigència defensiva a un equip que fins aquell dia no tenia prou continuïtat en la concentració defensiva. Des d’aleshores, cap rival li ha fet més de 80 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)