Editorial

L’EDITORIAL

Dani Olmo: les expectatives

Dani Olmo és un dels personatges que acaparen l’atenció en l’entorn del Barça els primers dies de l’any. El davanter de Terrassa admetia que té una oferta per tornar al club on es va estar sis anys en una entrevista ahir a L’Esportiu. No tot el Barça gira al voltant de Neymar.

Obviant el tema del cost de l’operació, Dani Olmo és, als 21 anys, el millor jugador d’una lliga menor (la de Croàcia) i té un sostre esportiu que es visualitzarà quan competeixi amb un dels grans equips d’una de les grans lligues. Pot ser el Barça aquest equip? A curt termini, sembla clar que no. Amb Messi, Suárez, Griezmann, Dembélé (quan està sa) i la necessitat de facilitar el creixement d’Ansu Fati (amb minuts, és clar) i de comprovar fins on pot arribar Carles Pérez, a Dani Olmo se li obriria una perspectiva ben poc estimulant si s’incorporés ara al Barça. Sent optimistes, hauria de batre’s amb Carles Pérez i Ansu Fati per tenir un rol semblant al que no fa gaire ostentava Paco Alcácer.

Anant més enllà en el temps, és d’esperar que s’obrin nous horitzons la temporada vinent, quan l’opció de Neymar no ha deixat de ressonar setmana sí setmana també des que es va tancar el mercat l’1 de setembre? Només els mesos que falten matisen una resposta rotunda, però si el Barça no fa un gir rellevant en la seva política de relleu generacional, la manera més lògica que Dani Olmo pugui vestir de blaugrana és que primer marqui un sac de gols en la Premier o en un equip amb aspiracions a Europa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)