Editorial

L’EDITORIAL

Setién ho té molt clar

Quique Setién ja exerceix d’entrenador del Barça i en la seva primera compareixença públic va ser molt clar. Afronta el repte de seure a la banqueta del Camp Nou amb molta il·lusió i disposat a mantenir dintre del club blaugrana el mateix esperit i els mateixos principis que l’han guiat fins ara en la seva trajectòria com a entrenador. El tècnic càntabre sap que al Barça només val guanyar i que, a més, s’ha de guanyar fent bon futbol. I així ho va dir: “El millor camí cap a la victòria és jugar bé.” Setién sap que les circumstàncies l’han situat davant l’oportunitat de la seva vida –“ni en els meus millor somnis ho hauria pogut imaginar”– i que no la pot deixar escapar. Setién no ha estat mai al Barça, però va demostrar que sap què volen els socis i aficionats, i segur que la immensa majoria dels seus missatges d’ahir –joc, planter, cruyffisme– van agradar als culers.

Molt menys clar va estar el president Josep Maria Bartomeu, que no se’n va sortir a l’hora d’explicar i justificar el perquè del canvi d’entrenador en aquests moments. Les seves explicacions van ser fins i tot contradictòries en alguns moments i com si la culpa de com ha anat tot plegat fos de tothom menys del club. “M’hauria agradat que les coses anessin d’una altra manera”, va afirmar.

I el gran damnificat de tot plegat, Ernesto Valverde, es va acomiadar del club i dels aficionats amb una carta oberta en què va demostrar, una vegada més, la seva gran qualitat personal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)