Editorial

L’EDITORIAL

Fa un mes llarg que és Sant Jordi

La diada de Sant Jordi de demà quedarà completament desvirtuada pel confinament obligatori per culpa de la pandèmia de la Covid-19. Com en pràcticament tots els sectors econòmics, el de l’edició de llibres també s’ha aturat mentre espera poder obrir les botigues físiques. En el sector de l’edició diària, fa un mes llarg que espremem la imaginació per oferir continguts alternatius a –en el nostre cas– la falta d’activitat esportiva a pràcticament tot el món. Les fàbriques d’automòbils han aturat la producció per falta de components, unes peces que també ens falten a nosaltres i que suplim informant de les afectacions a l’esport i, sobretot, donant la veu als catalans que viuen aquí i als que viuen fora i poden explicar com passen el confinament als indrets més remots del planeta.

El Sant Jordi d’avui tampoc serà convencional perquè, de fet, estem fent Sant Jordi, llegint, rellegint i descobrint nous estímuls, des que ens hem hagut de confinar. I en tenim encara per algunes setmanes més abans d’una represa de l’activitat que encara distarà molt de la normalitat prèvia al 16 de març.

Sant Jordi és una diada amb evocacions esportives. Un 23 d’abril el Barça ha quedat eliminat de la copa d’Europa contra el Leeds (1975), de la Champions a mans del Madrid(2002) i virtualment pel Bayern (2013), totes dues en semifinals. Però el Barça també ha guanyat al Bernabéu (2017) i els seus juvenils han conquerit la Champions (2018). I les waterpolistes del CN Sabadell han guanyat una Champions inoblidable (2011) o l’Uni Girona la seva primera lliga, avui fa cinc anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)