Editorial

L’EDITORIAL

El Barça té Messi

El Barça és als quarts de final de la Champions una altra vegada. És la tretzena temporada consecutiva que ho aconsegueix, tota una fita, que al mateix temps hauria de ser pràcticament una obligació per als grans del futbol europeu. No és fàcil però, i una bona prova és que dels vuit equips que estaran en la fase final de Lisboa només dos saben el que és aixecar l’orelluda: el Barça i el Bayern, que justament es veuran les cares en els quarts de final.

El Barça anirà a Lisboa perquè té Messi i Messi té entre cella i cella tornar a guanyar la Champions. Després dels fracassos de les últimes temporades, la pandèmia ha obert una porta al Barça que hauria de mirar d’aprofitar. Tres partits per un títol. L’equip blaugrana està a la part més complicada del quadre i se les haurà d’entrada amb l’equip que està més en forma d’Europa. El Bayern és difícil, però no té una cosa que sí que té el Barça: Messi. L’argentí és el gran, alguns considerarien que l’únic, argument de l’equip de Setién per ser campió. Va quedar molt clar contra el Nàpols, on Messi va ser l’ànima de l’equip, encara que també va quedar clar que necessita ajuda dels seus companys. El Barça haurà de millorar molt a Lisboa si vol superar el Bayern, però a un partit tot és possible, més encara si Messi està al teu equip i té les ganes que va demostrar dissabte que té.Una mica de companyia però, li vindria molt bé.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)