Opinió

Carta d’en Jan als Reis Mags

Benvolguts Reis Mags.

Soc en Jan, el president, us escric sabent que aquest any he fet el que he pogut amb tot plegat, no us fotré la xapa amb el tema de l’herència rebuda perquè vosaltres ho veieu tot i tal, però així d’entrada i de bon rotllo, ja sabeu que gràcies a en Barto anem com en Tarzan per la jungla: amb un tapaculs de roba mentre ens agafem a lianes diverses per no fotre’ns una castanya contra el terra. Ei, però bé, no ens queixem, hem tornat perquè som el Barça, tot el camp és un clam, i encara em tocarien els collons els de la caverna... Perdó, començo la carta, que quan em surt la vena Fidel Castro me’n vaig cap amunt, cap amunt, com el futur del Barça.

Primer de tot vull reconèixer que potser se’m va parar dient entre línies que en Messi es quedaria quan no en teníem ni per les fregidores del Camp Nou, i és cert, hauria d’haver fet fora en Koeman el maig però cony, ja ho sabeu, la caixa era més buida que les safates dels canapès, i clar, l’heroi de Wembley es l’heroi de Wembley... Ara, si això arriba a durar dues setmanes més, la falta del 1992 l’acaba parant en Pagliuca... O sigui, van ser dos petits errors, ho admeto, però m’he portat molt bé duent en Xavi, recuperant l’estil, tirant endavant l’Espai Barça, fent de la misèria econòmica una oportunitat per la gent de casa, i sobretot, salvant l’economia del dia a dia perquè ni després d’aquella guerra on els fatxes van assassinar en Sunyol (Independència!), estàvem tan pelats com ara.

Per això us demano sisplau una millora tecnològica perquè els meus discursos de despatx siguin més lluïts, un equip fundat per Teresa de Calcuta que vulgui Coutinho, Umtiti, Neto i tota la llista dels que no marxen ni amb aiguarràs, una pastilla perquè l’Alves torni a tenir menys de trenta anys, la renovació de Dembélé per vendre’l el juny mentre estic a S’Agaró bevent cava des d’un iot, la consagració d’en Riqui Puig perquè em mola molt tenir un Upper Diagonal al primer equip, i sobretot, l’arribada del noruec amb nom de personatge de Shakespeare perquè tots sabem que estic fent girar el cercle virtuós i aquest paio li pot donar una velocitat per viure tritranquils una bona temporada

En definitiva, la cosa pinta bé, estic content, però si em doneu l’impuls amb la llista que us he demanat, ja ho sabeu, l’any vinent menjar pels camells, cava per vosaltres, i una nit ben boja a Luz de Gas amb els patges.

Una abraçada, cracks, i si passeu per Dubai, records al Borbó.

Jan

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)