Opinió

Repartiu-vos comissions, però no ens foteu el pal

Som una societat de trileros que patim brots calvinistes per defensar accions cutres en nom de la llei, fent que d’aquesta manera es tapi allò ronyós amb la cortina de la legalitat. Per això en Piqué té raó, no ha incomplert la llei a pesar que els gossos de Florentino estiguin lladrant amb un acte miserable d’esclavatge envers el poder de l’omnipresent, però no fotem, no estem parlant de legalitat, estem parlant de l’ètica del diner, de guanyar pasta sense límit, encara que sigui portant la supercopa a una dictadura teocràtica. Ras i curt, no et podem dir res Gerard amb la llei a la mà, però segurament ens posaríem d’acord amb dues coses: els insults dels portaveus del faraó són un acte de doble moral de vergonya aliena, però que surti Rubiales dient que gràcies a lasSupercopa les dones viuen millor, és establir un despotisme il·lustrat barat nivell Millet.

De totes maneres, al final som catalans, vull dir que ja estem acostumats a veure com la burgesia local s’ha repartit durant anys el pastís en nom del bé de Catalunya i el pi de les tres branques, o sigui, no ens escandalitzem pel repartiment de comissions perquè molts dels que tenim vuit cognoms catalans hem vist de prop allò de “tu et quedes això, jo em quedo allò, i mira, puta Espanya i demà serà un altre dia”. Per això el debat no el portarem en aquest terreny, ni el fet de gestionar això a través de notes de veus de whatsapp, sinó en el discurs esgotador de llei, llei, llei, perquè al final, la llei que ara ens serveix per anar a Aràbia és la mateixa llei que ens impedia fer un referèndum que tu Gerard, vares defensar perquè entenies clarament que la legalitat és una cosa i les conviccions ètiques són unes altres. A partir d’aquí, doncs no ho sé, hi ha la sensació que estar al darrera de la legitimació d’un règim que maltracta les dones i el col·lectiu LGTBI, sí, és legal, però ens provoca certes nàusees, i de veritat, jo tampoc soc cap exemple de res, però no vaig fotent el pal com en Rubiales per dir que gràcies als meus tripijocs estic fent un món millor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)