Opinió

I els homes?

Yurena Díaz (1,80 m, 1993) entra avui a la sala d’operacions. Menisc del genoll esquerre el dia 3 a València. La base canària du tres temporades a l’IDK i al setembre reapareixia després de 8 mesos per la mateixa lesió que es va fer al Cadí. Al Sedis hi va estar quatre anys, durant els quals va tenir la greu lesió (2019), amb recaiguda inclosa. El 2017, abans de fitxar-hi provinent del Lió, ja havia tingut una baixa de llarga durada.

Nora Galve (1,76 m, 2001) s’ha retirat. El 22 d’octubre, contra el Cadí (98-59), es va tornar a lesionar, i amb cinc operacions n’ha tingut prou. L’alera de l’Hospitalet plega havent jugat 3 partits a la Lliga Femenina. A l’Spar Girona ni hi va debutar perquè, quan encara es recuperava del trencament de l’octubre del 2021 amb el Lima Horta (Lliga Challenge), es va tornar a trencar els lligaments en un entrenament. El cas de l’Uni el curs passat, amb Irati Etxarri (1,89 m, 1998) a València en la tornada de la segona finestra FIBA al febrer, i María Araújo (1,80 m, 1997) lesionant-se el genoll dret a Salamanca, quasi dos anys després... També s’ha lesionat aquest curs a l’Avenida Mariella Fasoula (1,95 m, 1997), la filla de Panagiotis Fasoulas (2,13 m, 1963), a qui recordo agafant el micròfon en la final de la Recopa el 1991 contra el CAI (76-72 pel PAOK) per demanar a l’afició grega que deixés de llançar objectes a la pista.

Quants creuats hi ha hagut a l’ACB? Amb un calendari similar, quines adaptacions es fan? Es té en compte la morfologia var i valg? S’entrenen igual?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció