Opinió

Una renovació innegociable

Trenta de juny del 2024. Aquest és el dia que Alèxia Putellas finalitza el seu contracte amb el Barça. L’entitat blaugrana, doncs, té set mesos per mirar de tancar la renovació de la seva estrella i icona del club. Una renovació que ha de ser innegociable, no només pel que demostra dins del camp, sinó pel que està generant més enllà del terreny de joc.

La doble campiona de la Pilota d’Or, guanyadora d’un mundial i dues Champions League, és una de les màximes referents de l’espectacular creixement del futbol femení i l’origen dels millors anys que està vivint la secció. De fet, ja és la més rendible del club, amb una xifra d’ingressos que ha augmentat un 204% les últimes tres temporades. En aquest exercici econòmic, es preveu assolir els 18 milions d’euros. La de Mollet del Vallès, convertida en una ídol de masses i un dels principals reclams esportius i econòmics del club, més enllà de la secció femenina, demana un contracte just i en consonància amb la seva qualitat i amb tot el que està generant, i el Barça, malgrat la seva delicada situació econòmica, està obligat a fer un esforç. La xifra que planteja la futbolista és propera al milió d’euros –ara cobra un terç d’aquesta xifra–. Una quantitat ni de bon tros forassenyada tenint en compte tot el que ha donat i està donant a l’entitat culer. És una icona mundial i ha de ser reconeguda com es mereix. La pèrdua de la cara més visible de l’equip podria suposar un gran daltabaix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)