Opinió

opinió

Marxarem del Bernabéu amb la cua entre cames

L’empat de Llorente al temps afegit fa que aquesta tarda tinguem possibilitats de sortir líders de la capital, però amb el Madrid pel mig no cal emocionar-nos en excés. No es deixa glaçat el Bernabéu dues vegades en una setmana. Ans al contrari, en sortirem amb la cua entre cames, escaldats amb fatxenderia. L’esperit de el Madrid ha de guanyar com sigui triomfarà. Ho veurà bocabadat el món, però els és igual, perquè amb dos partits han decidit el campionat. Madrid-Almeria i Girona-Reial Societat. La lliga és seva. Enhorabona, campions.

El Girona era el convidat que queia simpàtic, fins que amb l’admiració internacional dels amants del futbol i els resultats eficients cuinats amb delicatessen futbolística els ha deixat de fer gràcia. Per això s’han proposat tirar pel dret i eliminar-nos del camí al primer revolt, i així centrar-se com Déu mana en la Champions. El Castor també es cobra en espècies. El partit contra la Reial Societat en va ser la mostra perfecta. No cal recordar els greuges perquè no paga la pena ser campions en aquesta lliga putrefacta. És l’adjectiu idoni si s’arbitra i se sanciona capritxosament des dels despatxos. I prou de fer el ridícul amb al·legacions que no van enlloc o obligar David López a una disculpa pública humiliant. És el que volen, que acotem el cap i, llavors, rematar-nos sense pietat.

Però tot i sortir amb la cua entre cames del Bernabéu perquè la mà negra així ho ha dictat, ens aixecarem i tornarem a Montilivi, perquè és indescriptible el plaer de cridar a l’uníson “així, així, així guanya el Madrid!” en el nostre petit reducte, desafiant el totpoderós blanc, o veure com s’enfaden els centralistes perquè no ens poden atacar amb cap Negreira de torn (saben que el nostre currículum de greuges amb el VAR i les decisions polèmiques permet escriure’n un romanç colossal i etern que indigna qualsevol aficionat de bé).

Què voleu que us digui, passi el que passi al Bernabéu, tornarem a Montilivi perquè l’altre dia vam descobrir que també ens ho passarem de nassos escridassant els àrbitres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)