Opinió

Sortiu i gaudiu

Avui entrareu al Bernabéu i podeu posar-vos líders. Jugueu com si no existís un endemà. Ja sé que costa després de l’atracament arbitral de dissabte, les sancions, les decisions del comitè, els menysteniments mediàtics, els que us treuen mèrits parlant de multipropietats miraculoses i les portades amb fitxatges ficticis que només us volen desestabilitzar.

Avui entrareu al Bernabéu i podeu posar-vos líders. Diuen que caureu i que no aguantareu el ritme. Parlen del Girona sense cap coneixement i sobretot us veuen com una nosa que cal treure’s de sobre. Però els fets són molt tossuts. Avui aneu al camp del sisè equip més llorejat del món i si els guanyeu sereu líders.

Avui entrareu al Bernabéu i podeu posar-vos líders. No tingueu cap pressió, només il·lusió i ambició d’arribar allà on mai havíem imaginat. Demaneu la pilota, atreviu-vos a jugar-la sempre des de darrere, mireu-los a la cara, sigueu agressius atacant i aneu a buscar-los sense por. Sigueu ambiciosos com sempre i com mai. Deixeu que sigui el vostre joc qui parli per vosaltres. La pilota no menteix i no la poden tacar.

Avui entrareu al Bernabéu i podeu posar-vos líders. I si al final perdeu? No passa res. Si heu sigut fidels a vosaltres mateixos, tots, des de casa, des d’un bar o des de la part alta de l’estadi, ens aixecarem, us aplaudirem i pensarem en la sort que tenim de veure-us jugar amb aquesta samarreta.

Avui entrareu al Bernabéu i podeu posar-vos líders. Sortiu i gaudiu, el patiment deixeu-nos-el a nosaltres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)