Opinió

San Mamés a l’horitzó

Per sisena vegada consecutiva, setena en la seva història, el Barça s’ha plantat a les semifinals de la Champions. Amb un futbol exquisit, vistós i marca de la casa, les de Jonatan Giráldez van superar un persistent Brann per continuar fent història i meravellant tot Europa. Aquest equip no té aturador. La seva ambició és inesgotable. Un pas més i un dia menys per arribar a la final somiada del 25 de maig a Bilbao.

El treball que s’ha fet al Barça des de fa molts anys, amb una aposta ferma i decidida per la secció, invertint i cuidant fins al més mínim detall aquest equip de llegenda, continua donant els seus fruits. I és que no només a la lliga espanyola el seu domini és incontestable i, fins i tot, insultant, sinó també a Europa. El Barça és l’equip més temut i respectat de tot el món. L’equip juga de memòria i s’ha guanyat solidificar, amb el pas del temps, la seva condició de favorites en tots els partits i eliminatòries que afronten. També en aquestes semifinals contra el Chelsea. La història es repeteix. La temporada passada, en el mateix moment del campionat, dos gols de Graham Hansen van donar el bitllet per a la final d’Eindhoven, on aixecarien la segona Champions de la seva història. Aquest any, l’objectiu és San Mamés, on es preveu que hi hagi una gran quantitat d’aficionats del Barça. Abans, però, cal culminar la feina contra les angleses. El 20 d’abril a Montjuïc, les blaugrana tampoc estaran soles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)