Opinió

Temps de tennis a casa nostra

Avui arrenca el Barcelona Open Banc Sabadell a les instal·lacions del Reial Club de Tennis Barcelona. Un torneig que enguany arriba a la 71a edició, coincidint amb el 125è aniversari del club. Una cita ineludible per a tots els amants del tennis i que, any rere any, aplega milers d’aficionats a la capital catalana. Consolidat com el campionat més prestigiós de casa nostra, rebrà set dels 20 primers classificats del rànquing ATP. Entre ells, Andrey Rublev, Casper Ruud i Alex De Miñaur, grans especialistes en terra batuda. Rafa Nadal –guanyador 12 vegades a Barcelona– es podrà acomiadar del seu club i de la seva pista amb la raqueta a les mans. La gran absència serà Carlos Alcaraz –campió les darreres dues edicions–, que no s’ha recuperat d’unes molèsties al braç. Baixa sensible per a un torneig que ja és tot un referent a nivell mundial.

En aquest mes d’abril, però, no només podrem gaudir d’aquest Trofeu Conde de Godó. Uns dies mes tard, del 29 d’abril al 5 de maig, el Club Tennis Lleida serà el marc del Catalonia Open WTA 125 - Torneig Internacional Terres de Lleida, organitzat per la Federació Catalana de Tennis i que tindrà un cartell de luxe, amb 24 jugadores entre el top-100 del rànquing mundial. Fa uns dies també es va disputar a la Bisbal un torneig de la mateixa categoria, l’Open Internacional de Tennis Femení Solgironès. Una xarxa de tornejos del més alt nivell que enriqueixen aquest esport a casa nostra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)