Opinió

Algunes preguntes sobre el Camp Nou

Francament, si la junta directiva no s'hagués tret del barret
la idea de construir un estadi nou, algú l'hauria considerada seriosament abans?

1 Es faci un nou Camp Nou o es remodeli l'estadi actual, no es pot millorar ara la gestió de les llotges privades, les revendes d'entrades, el Seient lliure i la situació dels socis sense abonament?

2 El fet de posar un nom comercial al Camp Nou, si mai es vota, es votarà en assemblea o es farà via referèndum? Per cert, no es podria emprar la paraula Catalunya en alguna àrea del Camp Nou, amb la finalitat de difondre tant com es pugui el país globalment?

3 Francament, si la junta directiva no s'hagués tret del barret la idea de construir un nou estadi, algú l'hauria considerada seriosament abans?

4 El Camp Nou, evidentment, s'ha de remodelar, s'hi ha de fer una reforma potent que enfoqui un dels grans actius del Barça cap al futur, però, cal fer-ne un de nou? Per què?

5 Vist que el programa electoral pel qual va ser votat el president, Sandro Rosell, no incloïa, ni tan sols insinuava, la creació d'un nou estadi, algú pot considerar just tirar endavant aquesta opció, segurament la més rellevant en l'aspecte patrimonial dels últims cinquanta anys i dels propers cinquanta, sense abans convocar unes eleccions perquè els socis puguin obtenir tota la informació sobre aquesta opció?

6 Es pot defensar que és suficient fer un referèndum de “sí” o “no” sobre l'opció de construir un estadi nou quan els opositors a la construcció d'aquest possible estadi no tindrien, ni de bon tros, les mateixes tribunes públiques que el poder? Seria realment un debat just i equilibrat?

7 La pregunta del moment: ara, en el marc d'una situació econòmica duríssima, és el moment d'afrontar la construcció d'un estadi? No seria posar en perill l'economia del club innecessàriament, tant pel deute que es podria adquirir, com per si un partner n'acabés assumint part del cost, cosa que ens faria ser massa dependents d'alguna empresa o entitat?

8 Preguntem-nos pel cost, que ningú, de moment, ens ho aclareix, ja que tot són suposicions. Quant valdria fer un estadi? Quants anys es trigaria a amortitzar-lo? Si finalment es fes aquest estadi, el Barça podria seguir fitxant els millors jugadors del món i seguir pagant els millors sous del món perquè aquests no marxessin?

9 Realment, val la pena? No n'hi hauria prou reformant el Camp Nou a fons i fent l'espai Barça que va proposar el president, Sandro Rosell, en les eleccions de 2010?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)