Editorial

L'EDITORIAL

Control, possessió i un gran resultat

El Barça va deixar molt ben encarrilada l'eliminatòria dels vuitens de final de la Champions en derrotar 0-2 el Manchester City a l'Etihad Stadium. Un triomf incontestable, que fins i tot hauria pogut ser més ampli, fonamentat en el control i la possessió. Aquest era l'objectiu de Tata Martino abans del partit per tal de desactivar els de Pelegrini i, amb l'alineació dels petits al costat de Busquets, ho van aconseguir. Estaven tan obsessionats a tenir la pilota, els blaugrana, i a evitar encaixar un gol, els citizens, que durant la primera part gairebé no va passar res a les àrees. Per als locals, dues arribades de Negredo i un parell de pilotes a l'olla que s'han de comptabilitzar més com a ensurts que com a ocasions de gol. Per al Barça, un xut llunyà de Xavi, un de Messi, amb la dreta, molt desviat, i el llançament d'una falta del mateix argentí contra la barrera. Tot va passar en la segona part, i molt de pressa, després del penal sobre Messi i l'expulsió de Demichelis. Si alguna cosa es pot retreure als blaugrana és que jugant contra deu es van deixar generar algunes ocasions de gol, sobretot una de Silva, que els haurien pogut complicar la vida. En qualsevol cas, tant pel resultat com per les sensacions, l'equip surt reforçat per a l'esprint final en totes les competicions.