Editorial

L'EDITORIAL

Horaris nefastos

L'Espanyol va jugar ahir per segona jornada consecutiva a les onze de la nit un partit de lliga. Aquesta política d'horaris deplorable de la Lliga de Futbol Professional provocada per les televisions té conseqüències negatives que afecten, de manera diferent, aficionats, clubs i esportistes.

Si durant la resta de la temporada l'agenda de la competició ja és insuportable, és en les primeres jornades de les lligues de primera i segona divisió que l'horari que adjudiquen als partits, amb l'excusa que és estiu i a l'estiu ja se sap, és definitivament nefast.

No té cap sentit que els aficionats (no oblidem que una bona part són mainada) hagin d'anar al camp després d'haver paït el sopar o que hagin de seure davant el televisor quan, amb una mica de sort, ja han fet el primer cop de cap al sofà. Els clubs que juguen a casa en aquests horaris intempestius ja poden tancar les taquilles abans de començar, perquè a aquella hora qui volen que vagi al camp si, a més, segur que el partit el fan per la tele? Els entrenadors es queixen que, així, entre els dies que comencen molt tard i els que comencen massa d'hora, és impossible planificar la recuperació dels jugadors.

Ja se sap que molts dels diners del futbol surten de la tele i que es vol retransmetre tot, però segur que hi ha una manera més raonable de fer-ho.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)