Editorial

L'EDITORIAL

Arda Turan, un acord que calia tancar

S'entenen els escrúpols de Ramon Adell, però el Barça no pot quedar en una situació d'inoperància en el mercat mentre no hi ha president

El debat sobre si la junta gestora pot executar el fitxatge d'Arda Turan mentre s'està dirimint el proper president de l'entitat hauria d'haver quedat resolt pel pes de la lògica. Segurament no hi ha una resposta única i universal però, en el cas del migcampista, no calia anar amb tants romanços per tancar una operació en la qual l'altra part tenia pressa i que, d'altra banda, no havia creat cap polèmica entre els màxims favorits en la cursa electoral. S'entén que, en puritat, el president de la gestora, Ramon Adell, vulgui mantenir una neutralitat escrupolosa per no condicionar gens les decisions del futur president, en cas que no fos Bartomeu. Però Laporta i els altres candidats tampoc s'han oposat a l'arribada del migcampista de l'Atlético. Congelar aquesta operació a canvi de posar-la en risc semblava, per tant, filar massa prim, però al final s'ha trobat la solució de l'opció de revenda a l'Atlético que, un cop acceptada per totes les parts, és prou assenyada. Com a norma general, però, el Barça no hauria de perdre oportunitats en el mercat pel fet d'estar immers en un procés electoral. Passa al Barça i ha passat en tots els grans clubs que una nova junta directiva no pot aplicar el seu programa esportiu fins a la segona temporada. I avançar les eleccions no és possible perquè s'acaben comptant els últims dies de juny com un any complet. I tampoc no es tracta d'això.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)