Opinió

Creure en Galca

Però qui mana ara en l'àrea esportiva de l'Espanyol, Dani i Condal encara?

Ara, més que mai, l'Espanyol necessita un director esportiu que estigui a l'altura de les circumstàncies. Amb l'adéu de Perarnau i el relleu a la banqueta, que, insisteixo, va ser precipitat i responia més a un moviment per asserenar una situació calenta pocs dies abans del traspàs de poders als nous grans accionistes, s'ha de trobar de manera urgent un nou responsable de l'àrea esportiva amb bagatge en el càrrec, a les banquetes i que tingui un passat públic relacionat amb el club per tal que l'afició l'aculli com a propi.

El nou director esportiu ha de seure a prop de Galca en tot moment per, entre tots dos, triar el grup de jugadors que han de jugar des d'ara fins al final de temporada per salvar la situació. Ha de ser una mena de factòtum que tingui incidència en el disseny de l'equip, en el dia a dia, sense tenir por de trepitjar les competències bàsiques de l'entrenador.

Ara s'està veient que despatxar Sergio i apostar per Galca sense un suport intern fort i amb una plantilla qüestionada ha estat, com a mínim, temerari. I encara podria empitjorar si es destitueix el romanès i es fitxa Caparrós, Garrido o JIM! Però qui mana ara en l'àrea esportiva de l'Espanyol, Dani i Condal encara?

Fa tres setmanes, el nou president, Chen Yansheng, va afirmar que en tres anys volia portar l'equip a jugar la Champions, i ara, després d'un empat i dues derrotes es vol carregar l'entrenador i fitxar un bomber per redreçar el rumb? Cap on va el club? I, sobretot, qui mana realment?

Aquest vespre l'equip recupera Caicedo i Víctor Sánchez per enfrontar-se amb un València que també està fotut. És el moment de veure el central Óscar Duarte i de tornar a confiar en Pau López, a qui s'ha tractat injustament. De tot el que ha succeït des de la destitució de Sergio, només trobo una novetat il·lusionant, l'eclosió de Joan Jordán, una realitat amb gran projecció.

En aquests moments, reforçar l'entrenador i creure en ell és el que han de fer els jugadors, els dirigents i l'afició. Tot el que vagi en una altra direcció, serà anar en contra del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)