Opinió

Només ha faltat reconèixer una errada

La directiva ha estat a l'altura
en el comiat
a Cruyff,
però ha faltat admetre que l'any 2010
van fallar

Johan Cruyff serà etern. Amb el clàssic, però, es va donar per acabat el dol després que ens deixés el dijous de Setmana Santa. Han estat dies intensos en què la junta directiva del Barça que presideix Josep Maria Bartomeu ha estat a l'altura. Perfectes tots els actes organitzats, sempre amb el consens de la família de l'holandès. Molt bé el memorial de la tribuna del Camp Nou pel qual van passar més de 60.000 persones, l'espai que es va cedir a la família perquè amics, excompanys i exjugadors de Cruyff poguessin donar el condol als familiars i tot el que es va viure dissabte en el clàssic. Encert total a convidar a la llotja de l'estadi tots els expresidents vius i generositat per part d'alguns per compartir filera amb altres amb qui tenen diferències insalvables. Genial el mosaic que va recordar l'holandès i espectacular el vídeo que es va passar per les pantalles de l'estadi abans de l'inici del partit, un vídeo que va posar gallina de piel a molts i que va fer plorar més d'un. Llàstima que alguns impresentables trenquessin el minut de silenci amb quatre crits.

Impecable l'actuació de la directiva blaugrana, a la qual, però, li ha faltat un detall important. S'ha parlat molt de com homenatjar l'home que va canviar la història del club. Amb el nom de l'estadi, amb una estàtua... Com Jordi Cruyff va reconèixer en la roda de premsa que va oferir dijous, Bartomeu s'havia acostat a Cruyff en els últims mesos després d'arribar a un acord de col·laboració entre la Fundació del FC Barcelona i la de l'holandès. Un altre encert del president del Barça. Però a Bartomeu potser li ha faltat reconèixer que la directiva de la qual va formar part i que presidia Sandro Rosell no va tenir una bona actuació l'any 2010 amb l'holandès, quan se li va treure la presidència d'honor. Només reconèixer una errada. Amb això, i mirant de desfer l'errada en un futur, la seva actuació hauria estat perfecta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció