Opinió

No ho entenc

Però quina és l'explicació d'un esfondrament semblant?

Supose que això que em passa a mi és el que li passa a tothom. Que no ho entenc. Que no entenc com és possible que el Barça s'haja enfonsat per complet i no sapiguem ningú quina n'és la causa. Els espectadors estem com estupefactes a la vista del que està passant. Es van enfonsar per complet contra el Madrid i després ja no han alçat cap. Però quina és l'explicació d'un esfondrament semblant?

Després del partit contra l'Atlético van sorgir moltes veus que parlaven d'errors tàctics, que Messi jugava massa enrere. La política de fitxatge també va donar per molt, car si miraves el banc dels suplents al Calderón les alternatives eren ben poques. Evidentment el periple per les seleccions

sud-americanes de tota la davantera està en el punt de mira de tothom. Té

sentit deixar-los jugar amb el seu país, amb els llargs viatges que això comporta, just quan arriba el moment clau de la temporada? La forma física de l'equip també és qüestionada. Fa anys vam aprendre que per aguantar una temporada tan exigent com la que juga el Barça la preparació ha de ser òptima i ha d'estar centrada a arribar al millor punt físic possible precisament en les setmanes en les quals som ara. Fins i tot les pallassades d'Alves són motiu d'anàlisi i irritació, perquè confirmen que hi ha jugadors en aquest equip que no tenen ni idea dels sentiments de la gent, de com la gent blaugrana viu una diada tan horrible com la de dimecres. Piqué no va fer cap Periscope, ni ganes que en devia tenir. Però així i tot la pregunta continua pendent perquè no hi ha cap explicació satisfactòria. Quan algú juga a deu per sistema i de manera continuada és normal i lògic que un dia baixe a vuit i et preocupes quan el veus jugar a set, ja m'entenen. Però és que molts tenim la sensació que l'equip ha caigut a quatre o a tres. I el pitjor de tot és aquesta imatge que dóna de no poder-se recuperar fàcilment. No ho entenc. No ho entenc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)