Opinió

Ordre, si us plau

Primer, director esportiu; després, entrenador, i acte seguit, plantilla

Mentre el primer equip de l'Espanyol fa una gira per Bolívia, els despatxos treuen fum. S'ha de confirmar, almenys seria el desitjable, qui serà el director esportiu. Això és el primer que cal fer. Si s'aposta per Ángel Gómez, doncs endavant, que ho anunciïn ràpid i n'assumeixi la responsabilitat.

Un cop fet aquest primer pas, triïn un entrenador en funció del que es vol per a la propera temporada, però deixin-li clar a Galca que no seguirà, i defineixin un perfil clar i no basculin entre Sampaoli, Jémez i Quique Sánchez Flores.

Quan tinguin vostès lligat el nou entrenador, i esperem que sigui al més aviat possible, dibuixin amb ell la plantilla de la propera temporada.

Però, si us plau, facin les coses en l'ordre correcte: primer, director esportiu; després, entrenador, i acte seguit, plantilla. Perquè si no va així, ningú sabrà qui ha triat l'entrenador, si aquest ha validat les altes i baixes i per tant la responsabilitat, en positiu i en negatiu, quedarà diluïda en un no res.

D'entrada, amb un projecte tan revolucionari com sembla que vol fer la nova directiva, convindria que el tècnic conegués bé la lliga, que és on comença tot. A mi, Sampaoli no em genera cap confiança i per molt que s'hagi documentat, no podrà aportar aquell plus que necessita un projecte de renovació profunda.

Caldrà donar moltes baixes i per tant fitxar un bon grapat de jugadors. Valorin sobretot la capacitat de creixement dels més joves i el seu possible rendiment, però no només a curt termini. Apostin pels que s'han format a la casa i que són el patrimoni més saludable del club. Afinin molt bé a l'hora de fitxar. És millor repescar Kiko Casilla o David López que no pas tirar-se a la piscina en dues posicions tan delicades com són el porter i el mig centre defensiu. No es deixin emboirar amb noms com Balotelli, no funcionarà.

El millor de la darrera setmana és haver enviat el cos tècnic i la plantilla a la gira per Amèrica. Almenys, ells són lluny dels despatxos i s'eviten aquelles incomoditats del col·lectiu que veu com van les destrals amunt i avall.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)