Opinió

Casillas i Alonso, trama criminal?

L'objectiu d'aquest Estat corrupte i aquests servils servidors és fer-nos mal

Sí, segons l'ABC, La Razón, El Mundo i Libertad Digital, sí. Igual que Messi o, segons com, encara més. Si el crac argentí és culpable de l'errada fiscal que ja va pagar i la multa consegüent i cap d'una trama criminal amb només 18 anys d'edat, què no serien de més culpables els dos madurs i granats jugadors del club de Florentino Pérez –el dels terratrèmols del Delta premiat amb 1.300 milions pel govern del PP que, a més a més, tenia els consells de Marta Silva, directiva del club del règim durant sis anys i filla del ministre feixista Federico Silva Muñoz? Actualment Marta Silva és la directora dels serveis jurídics del govern espanyol, que va portar a judici Messi malgrat que la fiscalia deia que no.

Més escandalós impossible. La diana ara és Messi. Darrere d'ell, carregar-se el procés d'independència de Catalunya, fer-nos més febles, menys orgullosos d'un equip universal llegendari, un concepte que és interclassista, multipartidista i, alhora, d'arrel de país. La Masia i el Barça.

Aquesta gent de l'Espanya excloent, com ahir el PSOE dels GAL o abans-d'ahir el franquisme assassí, creu que perdent la nostra autoestima res no els podrà frenar en poder espoliar-nos sense cap queixa, amb l'ajut dels quatre botiflers comprats barats a preu de càrrecs públics o de càrrecs polítics de democràcia, com Jorge Fernández i De Alfonso.

Són tan caverna fosca que, dia a dia, ens allunyen més i més d'ells. L'objectiu d'aquest Estat corrupte i aquests servils servidors és fer-nos mal. Pensen que si Messi se'n cansa i diu prou a tantes desigualtats de tracte, un Madrid imperial, com el del franquisme, sempre guanyarà.

No tota Espanya és el Madrid de la casta, PP i PSOE i altres arracades. Hi ha democràcia a Europa i ara només poden enviar-nos la “seva justícia”. I això, ho han demostrat, tot és calúmnia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)