Seleccions

Una llista de nivell

Selecció femenina. Catalunya visitarà Galícia amb un conjunt format íntegrament per jugadores de primera

La selecció catalana femenina visita dijous que ve Galícia i ho farà amb un equip de garanties. Ahir, la seleccionadora, Natàlia Arroyo, i el seu ajudant, Lluís Cortés, van fer pública la llista de divuit futbolistes convocades i totes militen en la màxima categoria del futbol estatal. Gairebé totes les jugadores destacades de Catalunya, tret de les de l'Atlético de Madrid –Marta Corredera i Andrea Pereira–, que tenen compromisos amb el seu equip, han pogut assistir a la crida de la selecció. Un matx que es disputarà a Vilagarcía de Arousa (19 h) i que tindrà una tornada a Catalunya a mitjan de l'any que ve.

L'equip que aporta més futbolistes a la selecció és el Barça (6), seguit del València (5), l'Espanyol (3) i la Real Sociedad (2). D'altra banda, també hi tenen representació el Llevant i el Saragossa. Les divuit jugadores han estat convocades dimecres vinent al CAR de Sant Cugat, on faran un entrenament de les cinc a les set de la tarda. L'endemà al matí agafaran un vol cap a Pontevedra i tornaran dissabte.

Vero Boquete hi serà

El rival de Catalunya, Galícia, també disposarà de futbolistes de primer nivell. Una de les cracs del futbol femení mundial, Vero Boquete, ja ha confirmat la seva assistència, tal com va explicar el president de la federació gallega el dia que es va presentar el partit. No hi serà, per lesió, la jugadora de l'Espanyol Lombi, que s'ha trencat el lligament encreuat anterior de la cama esquerra i serà baixa el que queda de curs.

Porteres
Laura Ràfols
Barça
Esther Sullastres
València
Defenses
Leila Ouahabi
Barça
Elba Vergés
Espanyol
Paola Soldevila
Real Sociedad
Núria Mendoza
Real Sociedad
Paula Nicart
València
Migcampistes
Vicky Losada
Barça
Aitana Bonmatí
Barça
Alèxia Putellas
Barça
Brenda Pérez
Espanyol
Laura Gutiérrez, ‘Guti'
Llevant
Alba Aznar
Saragossa
Gio Carreras
València
Débora García
València
Davanteres
Cristina Baudet
Espanyol
Olga Garcia
Barça
Carol Férez
València
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)