Seleccions

Dos més de segona A

Selecció. A més de Pere Pons (Girona), confirmat oficialment, Edgar Badia (Reus) i Gerard Valentín (Nàstic) tenen tots els números per formar part de la llista per a l'amistós del dia 28

El partit amistós que la selecció catalana disputarà el 28 de desembre a Montilivi contra Tunísia tindrà representació dels equips catalans de segona A. A més del migcampista del Girona Pere Pons, confirmat de manera oficial, tot indica que el porter Edgar Badia serà el representant del Reus i el lateral dret Gerard Valentín, el del Nàstic. Els seleccionadors, Gerard López i Sergio González, volen premiar el bon any dels tres conjunts del país en la categoria de plata i per això la idea és que cada equip aporti un dels seus futbolistes catalans més representatius.

Els seleccionadors donaran divendres la llista definitiva per al partit contra Tunísia, de la qual seran caps de cartell l'exjugador del Barça Xavi Hernández i l'exjugador de l'Espanyol Sergio García. L'equip blaugrana no serà gaire representat en el partit, ja que Gerard Piqué, que encara estarà de vacances, no hi participarà, mentre que Sergio Busquets i Jordi Alba és molt probable que tampoc estiguin en la llista definitiva de divendres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)