Seleccions

Catalunya passa en bloc

Seleccions. Els combinats cadet i juvenil es classifiquen per a la fase final –encara sense lloc i data definitiva– després d'assegurar l'eliminatòria amb una victòria i un empat contra Múrcia

catalunya 1 múrcia 1

CATALUNYA SUB-18:Ramon, Gómez, Tugarinov, Alavedra, Lozano, Ramon (Ramírez, 76'), Abel Ruiz, Sergio Gómez, Baena (Valery, 46'), Baró (Miranda, 84'), Calavera (Gil, 46').MÚRCIA SUB-18:Gea, Jordan, Martínez (Ayala, 69'), Catalá, Youness, Meseguer, Martínez (Ros, 80'), Agullo (Palazon, 61'), Raigal, Freire, Campbell (Herrero, 71').GOLS:0-1 (49') Raigal. 1-1 (65') Gil.ÀRBITRE:Albelda Barcena.T.G.:cap.PÚBLIC:uns 300 espectadors al Joan Baptista Milà.

catalunya 3 múrcia 1

CATALUNYA SUB-16:Arnau Tenas (Iker, 41'), Benítez, Paz, Busquets (Cova, 52'), Villahermosa, Moya, Bernabé, Puigmal (Ramos, 41'), Marc Tenas, Culell i Rico (Jaume Jardí, 61').MÚRCIA SUB-16:Rubén (Javi, 57'), Mañogil, Castello, Pérez, Bermúdez, Pablo Ruíz, Serrano (Mira, 71'), Bertomeu, Guerrero, Gil (Fernández, 59'), Alemán (Carmona, 69').GOLS:1-0 (5') Marc Tenas. 2-0 (21') Tenas. 2-1 (43') Guerrero. 3-1 (83') Tenas.ÀRBITRE:García Fuster.T.G.:als locals Tenas, Bernabé; als visitants Guerrero, Ruiz, Mañogil, Castello i Bermúdez.PÚBLIC:uns 300 espectadors al Joan Baptista Milà.

Després que recentment Catalunya classifiqués les seleccions femenines cadet i juvenil per a la fase final, ahir les masculines van repetir l'èxit. Els combinats sub-16 i sub-18 van certificar l'accés a disputar-se el campionat estatal encara en un lloc i una data per determinar.

La selecció cadet no va deixar lloc al dubte i per mitjà de Marc Tenas, amb un trio de gols, va encarrilar una classificació que hauria segellat també amb un empat. El davanter del Cornellà va inaugurar el marcador gràcies a un potent xut després d'un notable control a l'àrea. Abans del descans, Tenas va tornar a colpejar, aquesta vegada culminant una jugada col·lectiva de l'equip català. Guerrero va escurçar la distància aprofitant una assistència de Mañogil ja en el segon temps, però amb la classificació embastada per Catalunya, Tenas va culminar el seu trio de gols després d'una errada del porter rival.

La selecció juvenil, en canvi, va haver de patir més, ja que Múrcia es va avançar en el segon temps aprofitant una pilota morta dins l'àrea. A partir d'aquí, Catalunya va intensificar el seu domini fins que Iván Gil va empatar en un xut creuat quan faltaven vint minuts per al final, un gol que va suposar la classificació de Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)