Seleccions

Hoquei sobre patins

És el torn de les seleccions

Hoquei sobre patins. L’equip català masculí i el femení s’enfronten avui al pavelló Castell d’en Planes de Vic a dues seleccions mundials en una jornada solidària (El Punt Avui TV)

Les seleccions catalanes masculina i femenina s’enfrontaran a dues potents seleccions mundials dirigides per Miquel Umbert i Beto Borregán en la festa solidària Nadal Sobre Rodes, que, en ocasió del desè aniversari de Hockeymania, tindrà lloc al pavelló municipal Castell d’en Planes de Vic en benefici de la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer. Els dos partits de les seleccions catalanes –a les 17.15 h la masculina i a les 19.15 h la femenina– seran retransmesos pel Punt Avui TV. Fa més d’un any que les seleccions no juguen cap partit internacional. La masculina ho va fer per darrera vegada el 13 març de 2016 en la I Diada de la Constitució Andorrana, quan va guanyar per 1-6 Andorra. I la femenina ho va fer el 12 de juny de 2016 contra Xile, contra qui va guanyar per 2-0 en l torneig internacional de Sant Cugat del Vallès. Els seleccionadors catalans, Jordi Camps i Josep Maria Barberà, han format dos equips amb components molt joves i compromesos. A la selecció masculina, destaca la presència del porter del FC Barcelona, Sergi Fernández, que ja va formar part de l’equip que el 2010 va guanyar l’Open Copa Amèrica al mateix escenari. La selecció femenina disposa de Berta Busquets i Laura Puigdueta (Palau de Plegamans), vigents campiones del món. Al davant tindrà una altra potent selecció mundial, dirigida pel tècnic del Voltregà, Beto Borregan.

Homes. Catalunya
Fernández (Barça), Ballart (Manlleu), Roca, Casas i Aragonès (Noia), Crespo (Voltregà), O. Garcia (Girona), M. Grau (Lloret), Pujol (Palafrugell) i Camps (Vendrell).
Selecció mundial
Nicoletti (Trissino), Egurrola, Ordóñez i Gual (Barça), Torner (Forte dei Marmi), Giménez (Lleida), Oruste i Roca (Alcoi), Torres i E. Lamas (Liceo).
Dones. Catalunya
Solé i V. Garcia (Cerdanyola), Puigdueta i Busquets (Palau), Font (Sfèric), Ortega i Miret (Vilanova), López (Voltregà), Castro (Girona) i Salicrú (Reus).
Selecció mundial
Tosar (Manlleu), Vicente (Palau), Lee (Voltregà), Herrera (Sant Cugat), Piquero i S. Lolo (Gijón), Puertas (Bigues i Riells), Flores (Vilanova), La Rocca i Wichardt (Iserlohn).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)