Seleccions

Veneçuela, pròxim rival de Catalunya el 25 de març

Seleccions. El combinat català tornarà a jugar dos anys després de l’última vegada i ho farà contra una selecció que estarà de gira per Europa per preparar la copa Amèrica 2019

Les engrunes de la no oficialitat han deixat Catalunya sense competir des del desembre del 2016. La sequera tindrà un final perquè, tot i ser el mateix context de sempre –com a espàrring d’una altra selecció de menys nivell–, la selecció quadribarrada tornarà a jugar. El rival serà Veneçuela; el dia, el dilluns 25 de març, i el lloc, encara per determinar. Les negociacions entre Catalunya i la Federació Veneçolana han arribat a bon port i, tot que les dues parts han de fer-ho encara oficial, la vinotinto ja ha preparat la seva estada a Europa com a rodatge de la copa Amèrica, ja que, tres dies abans del xoc contra Catalunya, jugarà contra l’Argentina al Metropolitano de Madrid.

Catalunya abandonarà els dies al voltant de la data de Nadal per endinsar-se en una data FIFA. Això té una contraprestació, ja que, segurament, no podrà disposar de les primeres espases, que tindran compromís amb la selecció espanyola. Jugadors com ara Pau López, Alba, Sergi Roberto o Busquets han estat habituals darrerament en la selecció dirigida per Luis Enrique, que el 23 de març jugarà contra Noruega i el 26, contra Malta, la fase classificatòria per a l’Eurocopa.

Veneçuela, doncs, ha estat el rival idoni per a la selecció catalana, que va estar en converses amb l’Argentina de Messi per jugar un amistós en aquestes dates, aprofitant que l’Argentina també està de gira per Europa. Finalment, la federació va descartar aquest rival pel seu elevat catxet i s’optarà pel combinat que és el 31è del món per la FIFA i que no va disputar el darrer mundial a Rússia.

A la FCF només li queda tancar la localització del partit i l’ens no descarta emportar-se, de nou, el partit fora de Barcelona. Montilivi, amb 14.500 espectadors, és una opció que agrada, igual que el Camp d’Esports de Lleida (13.500).

A FAVOR

La ‘vinotinto’ haurà jugat contra l’Argentina tres dies abans de la cita

DESCARTAT

La selecció argentina va quedar descartada pel seu alt catxet

COMPETÈNCIA

Espanya té dos partits oficials en aquelles dates i restarà efectius al combinat català

LOCALITZACIÓ

Montilivi i el Camp d’Esports són dues de les opcions que valora la FCF
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)